«Буковина»: команда з характером

До «Чайки» їде клуб з гарними футбольними традиціями

В минулому турі «Буковина» не тільки влаштувала сенсацію, перегравши «Верес» з неймовірним рахунком 5:4. Команда Степана Маковійчука проявила справжній характер, адже двічі програвала протягом матчу та отримала у свої ворота два пенальті. До Макарова чернівецька команда вирушає в піднесеному настрої та з бажанням взяти три очки. Про це кажуть коментарі гравців «Буковини» напередодні суботній гри.

Так, наприклад, автор переможного голу у матчі з «Вересом» Тарас Сивка (на фото) сказав наступне:

«Чайка» хороша, організована команда, проти якої завжди непросто грати. Забуваємо про перемогу над «Вересом» і готуємося до наступного туру. У нашій групі немає прохідних матчів. Поважаємо будь-якого суперника, але нас влаштує виключно перемога.

А Даніел Раулюк та Євген Сантрапинських у свої коментарях в унісон відзначили, що «Буковина» готова взяти шість очок в останніх двох матчах. Тобто у грі з нашою командою чернівецька команда гратиме виключно на перемогу.

Наш майбутній суперник вкрай невдало розпочав чемпіонат, зазнавши сім поразок в восьми стартових матчах чемпіонату. Але в останніх іграх «Буковина» демонструє неймовірну волю до боротьби. У другому колі чернівчани мають три перемоги, нічию та чотири поразки. Усі фіаско команда зазнала з мінімальними рахунком, тобто буковинці б’ються на полі. А останні гучні здобутки пов’язані з матчами проти лідерів. За рахунку 2:1 на користь «Полісся» буковинці змогли відігратися у Житомирі. Також наш суперник взяв сенсаційну перемогу у Хмельницькому над «Поділлям». Щодо останнього виграного матчу з «Вересом», то про нього ми вже згадували.

Отже, гравці «Буковини» мають характер, б’ються до останнього, володіють гарними бійцівськими якостями. Але і «Чайці» є що запропонувати супернику. Наша команда святкувала перемоги в останніх чотирьох матчах, виробивши власний рецепт звитяг. Звісно, зупинятися на досягнутому підопічні Тараса Ільницького не збираються. У матчі першого кола наша команда зазнала прикрої поразки у Чернівцях (1:2), хоча заслуговувала на більше. Тож, було б непогано мати у якості додаткового фактору прагнення взяти реванш у «Буковини».

Прес-служба СК «Чайка»