Сезон закінчимо з «Калушем»

Став відомий календар ігор нашої команди у третьому колі Другої ліги Чемпіонату України, матчі якого відбудуться у березні-травні 2020 року

Отже, розпочне весняну частину змагань Спортивний клуб «Чайка» 22 березня грою в Хмельницькому проти місцевого «Поділля». Останній матч чемпіонату «жовто-сині» зіграють вдома 23 травня з ФК «Калуш».

Відзначимо таку цікаву річ: у визначенні статусу домашньої чи виїзної гри стосовно суперників третє коле з точністю повторює коло друге. Тобто, у третьому колі «Чайка» прийматиме усіх тих команд, яких приймала у другому колі. І навпаки – гостюватиме у третьому колі там, де це було у другому.

Дуже приємно, що календар весняної частини виключає для «жовто-синіх» довгі переїзди – «Буковина», «Ужгород», «Верес» і тернопільська «Нива» приїдуть до нас. За великим рахунком, нашу команду очікує лише дві подорожи, які триватимуть більше трьох годин – у Хмельницький та Вінницю. Для порівняння, у першому колі таких виїздів було п’ять. А якщо брати межі Київщини, то ще буде подорож до Житомира, який зовсім недалеко від столиці. Сім матчів з десяти «жовто-сині» проведуть в безпосередній близькості від Києва, що не може не радувати. До речі – закінчувати чемпіонат ми будемо з тією ж командою, з якою й починали – ФК «Калуш».

Ще один важливий фактор – з першою п’ятіркою команд турнірної таблиці ми зіграємо у другій половині кола, коли гравці мають набрати оптимальні кондиції. Втім, маємо віру в те, що до оптимальних кондицій наших футболістів тренерський штаб на чолі з Тарасом Ільницьким доведе вже 22 березня.

Календар ігор СК «Чайка» (третє коло)

23 тур (22 березня). «Поділля» – СК «Чайка»

24 тур (28 березня). СК «Чайка» – вихідний

25 тур (4 квітня). СК «Чайка» – «Буковина»

26 тур (11 квітня). «Нива» В – СК «Чайка»

27 тур (18 квітня). СК «Чайка» – ФК «Ужгород»

28 тур (25 квітня). «Оболонь-Бровар-2» – СК «Чайка»

29 тур (2 травня). СК «Чайка» – «Нива» Т

30 тур (6 травня). «Полісся» – СК «Чайка»

31 тур (10 травня). СК «Чайка» – «Верес»

32 тур (16 травня). «Діназ» – СК «Чайка»

33 тур (23 травня). СК «Чайка» – ФК «Калуш»

Прес-служба СК «Чайка»