Яскраві сторінки 2019: Шевчук та Сухенко дотискають «Калуш» (відео)

В матчі 22 туру сезону 2018/2019 Спортивний клуб «Чайка» вирвав перемогу над «Калушем» в останні п’ять хвилин гри

На цей поєдинок в Макарові наша команда виходила після двох перемог поспіль з однаковим рахунком 2:1: сенсаційної на Закарпатті над «Минаєм» та домашньої над вінницькою «Нивою».

Але гра з «Калушем» склалася досить важко. Через перебір жовтих карток матч пропускав Ренат Мірошніков, а у середині першого тайму зазнав травми та не зміг продовжити зустріч один із ключових півзахисників Навід Насімі. Ще за кілька хвилин до того «Калуш» відкрив рахунок, а у «жовто-синіх» мало що виходило попереду.

Усі сподівання були на другий тайм, який команда Тараса Ільницького почала значно активніше. З часом з’явилися моменти у воріт гостей, а на 70 хвилині «Чайка» заробила пенальті. Втім, нашому капітану Сергію Пономаренку не вдалося переграти воротаря прикарпатців.

Здавалося б буде важко розраховувати на позитивний рахунок у матчі. Але за останні п’ять хвилин гри «жовто-сині» все ж дотиснули суперника. Спочатку після навісу від Бартошука головою на випередження зіграв Сергій Шевчук, відправивши м’яча у кут. А на 89 хвилині влучний постріл Олександра Сухенка з кута карного майданчику поставив крапку у цьому матчі.

До речі, авторитетне інтернет-видання «Спортарена» визнала Сашка гравцем того матчу, а Андрій Бартошук потрапив до символічної збірної туру.

Пропонуємо згадати перипетії того матчу у нашому огляді