Яскраві сторінки 2019: переможний виїзд до Кривого Рогу (відео)

Після невдалого старту в чемпіонаті України, кубкова перемога над міцним «Гірником» мала важливе психологічне значення

20 серпня 2019 року Спортивний клуб «Чайка» розпочинав третій в історії похід за Кубком України і вдруге поспіль робив це у виїзному матчі. Команда Тараса Ільницького мала зіграти з лідером Другої ліги у групі «Б» – криворізьким «Гірником». Матч відбувся на тлі невдалого старту «жовто-синіх» в чемпіонаті України: після трьох зіграних матчів «Чайка» мала одне очко.

Зустріч у Кривому Розі складалася для нашої команди досить важко. Суперник намагався зіграти вдома якнайкраще. До того ж у той день було дуже спекотна погода, що заважало гравцям продемонструвати усі здібності.

Господарі мали ігрову перевагу у той грі, що виглядало цілком логічно. Але єдиний гол у матчі був забитий нашою командою. Він стався на 24-й хвилині. Після чергового відбитого кутового біля воріт Шкарбана, наші гравці втекли в контратаку і після зіткнення за м’яч у карному майданчику з захисником «Гірника» Богданом Соколом, нападник СК «Чайка» Ярослав Литвин впав на газон. Арбітр вказав на позначку. За дві хвилини Павло Волк майстерно реалізував пенальті – 0:1.

Ця звитяга мала історичну ознаку для нашої команди. Вперше у Кубку України Спортивний клуб «Чайка» здобув гостьову перемогу!

Прес-служба СК «Чайка»