Яскраві сторінки 2019: Знімаємо «скальп» з лідера (відео)

На початку листопада в гості до «Чайки» завітав лідер нашої групи у Другій лізі. До Макарова тернопільська «Нива» прибула з однією метою – взяти три очки, але додому була вимушена поїхати ні з чим

Напередодні важливого і важкого матчу «жовто-сині» понесли певні кадрові втрати. За згодою сторін припинив виступ за клуб півзахисник Дмитро Жикол, на діях якого будувалася гра в середній ланці. Також через перебір жовтих карток цю зустріч мав пропускати капітан нашої команди Сергій Пономаренко. Саме тому прохолодного суботнього дня «жовто-синіх» на поєдинок проти «Ниви» вивів В’ячеслав Турчанов.

Перший тайм майже нічим особливим не запам’ятався. Команди не хотіли ризикувати, тому у першу чергу зіграли надійно у захисті. Зовсім інший малюнок гри глядачі побачили після перерви. «Чайка» почала помітно домінувати на полі та згодом скористалася помилкою гостей. Гольову атаку розпочав Антон Долгий, далі пас пішов на Сергія Шевчука, який блискуче пройшовши лівим флангом віддав у воротарський майданчик на Тименка. Захисник команди гостей зіграв на випередження та ніби вибив м’яча, але шкіряний точнісінько потрапив під удар В’ячеславу Турчанову. Капітан «Чайки» у цій грі з лівої смачно приклався до м’яча метрів з п’ятнадцяти – 1:0.

А за п’ять хвилин нашій команді вдалося подвоїти рахунок. На краю карного майданчика захисник «Ниви» Андрій Герт трохи зачепив Олександра Сухенка, за що арбітр призначив пенальті. Вирок судді виконав кращий бомбардир «жовто-синіх» Володимир Тименко – 2:0.

Після цього гості пішли відіграватися усією командою та в решті решт піймали нашу команду на контратаці. Андрій Різник блискуче реалізував свій шанс. В останні хвилини у «Ниви» була нагода врятувати гру, але гості поцілили у поперечину.

У підсумку «Чайці» вдалося втримати переможний рахунок та занести в актив яскраву звитягу. Образний «скальп» з лідера був знятий!

Прес-служба СК «Чайка»