Сергій Пономаренко: «Всі скучили за футболом»

В суботу, 25 січня, гравці Спортивного клубу «Чайка» вийшли з відпустки та почали готуватися до нового календарного футбольного року

Про те, з яким настроєм «жовто-сині» приступили до тренувань, розповів капітан нашої команди та найдосвідченіший футболіст «Чайки» Сергій Пономаренко:

– Сергію, вітаю з поновленням тренувань. Команда повернулася з відпустки. З чого почалася робота?

– Дякую. Перша зустріч після зимової відпустки розпочалася з привітань. Під час цієї паузи кілька гравців, тренер воротарів та адміністратор клубу відсвяткували День народження. Всією командою ми привітали іменинників. Були подарунки, теплі слова та побажання на їх адресу.

– А стосовно тренувального процесу…

– Зрозуміло, що після двох місяців паузи гравці перебувають у різних фізичних кондиціях. Так, були індивідуальні завдання у гравців на час відпустки. Але за різних обставин їх не завжди вдається виконувати всім однаково. Тому перше тренування розпочалося з тестування гравців. Воно дозволило тренерському штабу побачити в якому стані знаходиться кожний гравець. Це важливо, адже через деякий час всі футболісти мають бути в однаковій формі. Тому треба розуміти, кого і як навантажувати на тренуваннях. За себе можу сказати, що почуваюсь добре та готовий до будь-якої роботи. Впевнений, що інші хлопці також. На тренуваннях футболісти працюють з великим бажанням. Всі скучили за футболом.

– Як найближчим часом буде працювати команда?

– На нас чекає інтенсивна робота з м’ячами і у тренажерній залі. Пізніше почнемо багато бігати. Вже за тиждень маємо зіграти першу контрольну гру. До нас приїде житомирське «Полісся». А з 8 лютого «Чайка» братиме участь у Меморіалі Щанова. Гадаю, до цього часу всі гравці мають бути в біль-менш однакових кондиціях.

Прес-служба СК «Чайка»