КМ. СК «Чайка» – «Полісся» (Житомир) – 0:2 (фото)

В неділю, 2 лютого, Спортивний клуб «Чайка» провів перший контрольний матч на цьому зимовому тренувальному зборі

На стадіоні «Козак-Арена» у Петропавлівській Борщагівці наша команда приймала одного з лідерів групи А Другої української ліги – житомирське «Полісся». У рівній боротьбі гостям вдалося реалізувати дві нагоди для взяття воріт та перемогти «жовто-синіх» з рахунком 2:0. На 45-й хвилині прямим пострілом зі стандарту відзначився Андрій Власюк. А на 75-й хвилині мети досяг удар Максима Боровця з лінії карного майданчика.

Спортивний клуб «Чайка» зіграв двома складами в кожному з таймів.

1 тайм: Дмитро Іванов, Андрій Бартошук, гравець на перегляді, Олександр Касьяненко, Максим Лещенко, гравець на перегляді, Кирило Коваленко, Микола Вечурко, В’ячеслав Турчанов (к), гравець на перегляді, Олександр Сухенко.

2 тайм: Євген Шкарбан, Емін Сафіханов, Антон Музиченко, Сергій Пономаренко (к), гравець на перегляді, Артем Цурупін, Богдан Трушенко, Павло Волк, Мохамед Доу, Володимир Тименко, гравець на перегляді.

Відзначимо, що в матчі не брали участь Сергій Шевчук і Андрій Дарда.

В багатьох компонентах «жовто-сині» не поступалися супернику і також мали нагоди відзначитися, але гостям вдалося зберегти власні ворота «сухими».

Після гри головний тренер СК «Чайка» Тарас Ільницький поділився враженнями від матчу:

– Ця гра мала велике значення з багатьох причин. По-перше, після зимової паузи тренерам було важливо побачити в якому стані перебуває кожний гравець і над чим треба працювати. По-друге, гравці отримали певне навантаження. Будь-яка гра в цьому плані краще, аніж тренування. По-третє, ми задіяли тих, хто перебуває на перегляді та отримали певну інформацію по цих гравцях. Деякими футболістами я залишився задоволений сьогодні, деякими – ні. Рухаємось далі.     

Наступну гру наша команда проведе в рамках Меморіала Щанова. Про суперника, дату матчу та час ми повідомимо додатково.

Прес-служба СК «Чайка»