Дмитро Іванов: «Як для першої гри команда виглядала гідно»

Воротар Спортивного клубу «Чайка» Дмитро Іванов поділився враженнями від тренувального збору, якій наразі проводять «жовто-сині»

– Дмитре, тренувальний збір триває вже другий тиждень. Чи вдалося тобі та партнерам по команді набрати вже якісь певні кондиції?

– Була велика перерва в тренувальному процесі, тому трохи важкувато було починати збори. Але у житті професійного футболіста таке трапляється кожен рік, тому я звик до цього. Наразі робота триває в штатному режимі. Команда працює з гарним настроєм. Добре, що погодні умови дозволяють проводити заняття на відкритому повітрі.

– Нещодавно наша команда зіграла першу контрольну гру. Які враження залишились від матчу проти житомирського «Полісся» попри поразку?

– Програвати завжди неприємно, будь-то в першій чи останній контрольній грі. Але це був типовий матч для цих умов, коли команда щойно повернулася з відпустки та грала двома складами з метою виконати певні завдання тренерів. Зрозуміло, що результат не ставився на перший план. Було важливо отримати гарні навантаження і спробувати нові схеми. Вважаю, що як для першої гри команда виглядала гідно.

– Зараз в «Чайці» є кілька гравців на перегляді. Яка твоя особиста думка щодо цих футболістів? Чи може хтось з них закріпитися в команді?

– Я можу тільки сказати, що хлопці гарно працюють на тренуваннях, викладаються на сто відсотків, а це найголовніше. Але підходять вони команді чи ні, це звичайно буде вирішувати тренерський склад на чолі з Тарасом Івановичем.

Прес-служба СК «Чайка»