Визнання від ПФЛ: Ми на вірному шляху!

Прес-служба Спортивного клубу «Чайка» – серед найкращих у Другій лізі України!

21 серпня на засіданні Чергової XXVІІІ Конференції Професіональної футбольної ліги України у Будинку футболу наш клуб отримав Диплом лауреата.

Прес-служба ПФЛ визнала прес-службу СК «Чайка» переможцем у номінації «Друга ліга. Прогрес сезону».

Нагороду з рук В.о. Президента ПФЛ Олександра Каденка отримав Президент Спортивного клубу «Чайка» Олександр Нігруца (на фото).

Це визнання – ще один крок вперед на вірному шляху нашого клубу! «Чайці» відверто пощастило! Вона має найкращого Президента – Олександра Нігруцу! Командою керує сучасний за футбольним менталітетом тренер – Тарас Ільницький, а його помічники з кожним днем набувають досвіду! А гравці та робітники клубу утворюють разом справжню сімейну атмосферу в колективі!

З кожним роком СК «Чайка» робить нові кроки вперед, які дозволяють популяризувати команду. З любителів клуб доріс до професіоналів. Вже кілька років діє Дитято-юнацька Академія, де під керівництвом кваліфікованих тренерів зростає підростаюче покоління. Нас знають по всій футбольній Україні. Ми ставимо нові цілі і ця нагорода (зробимо для цього усе), сподіваємось не остання!

Ми на вірному шляху!