Друга домашня поразка (+фото)

На жаль, поступаємось вдома лідеру групи – ФК «Ужгород»

Після першої звитяги в чемпіонаті у Щасливому наша команда сподівалася продовжити переможну ходу. Попри те, що до нас завітав лідер групи «А», борщагівці краще виглядали протягом першого тайму та мали кілька моментів для взяття воріт. Один з них наша команда реалізувала. Тименко відправив у прорив Лигу, Олег дістався карного майданчику та  оточені двох захисників «Ужгорода» зумів пробити у кут – 1:0. Це дебютний гол нашого нападника у футболці «Чайки» в офіційних матчах.

Ще хвилин 15-20 гості виглядали розгубленими, атакувальна гра в них взагалі не йшла. В цей момент підопічні Тараса Ільницького мали нагоди зміцнити перевагу, але цього не сталося. Пізніше «Ужгород» вирівняв гру, та все ж на перерву команди пішли за нашої переваги.

Дуже прикрий епізод стався на 35 хвилині. Ключовий гравець центральної ланки «Чайки» Олександр Медведь потягнув м’яз і був вимушений піти з поля. За відсутності Вячеслава Турчанова і Мохамеда Доу це була суттєва втрата у центрі поля.

Другий тайм наша команда розпочала ніби непогано. Як то кажуть, ніщо не передбачало біди. Але з не найскладнішим пострілом гравця команди гостей Дмитро Іванов не впорався. М’яч підстрибнув перед нашим воротарем та опинився у сітці – 1:1. Далі гра пішла на зустрічних курсах, команди чекали на помилку один одного. Так сталося, що помилилися борщагівці. Пас Пуканича розрізав нашу оборону, а Федак переграв Дмитра Іванова, який вийшов супернику на зустріч – 1:2.

Майже одразу «Чайка» мала зрівнювати рахунок. Але в одному з епізодів гостей врятувала стійка воріт. Кініцівка матчу пройшла у нервовій боротьбі. Борщагівці намагалися врятувати гру. Втім «Ужгороду» вдалося втримати перемогу.

На жаль, маємо другу поспіль домашню поразку, яка відправила команду на 9 місце у турнірній таблиці. Приємно, що забиваємо дві гри поспіль, але одного голу не вистачило навіть для нічиї. А ще ніяк не можемо зіграти на «нуль». Тож, є над чим працювати.

СК ЧАЙКА – ФК УЖГОРОД – 1:2 (1:0)

Голи: 1:0 Лига (8). 1:1 Вагін (54). 1:2 Федак (67)

СК «Чайка»: 33.Іванов, 14.Цебро, 3.Музиченко, 21.Бартошук (к), 2.Лещенко, 11.Медведь (10.Медведь, 38), 5.Сафіханов, 17.Волк (77.Іващик, 56), 8.Коваленко, 7.Лига, 9.Тименко. Головний тренер: Тарас Ільницький

ФК «Ужгород»: 25.Готра, 5.Беца, 23.Шкіндер, 69.Сартіна, 11.Цень, 13.Федак (7.Тищук, 85), 14.Вагін, 15.Пуканич, 10.Ряшко (8.Дуран, 90), 9.Чонка (17.Капустей, 76), 21.Скотаренко (77.Повхан, 87). Головний тренер: Володимир Васютик

Попередження: Сафіханов (15), Лига (20) – Вагін (15), Скотаренко (85), Сартіна (89)

Арбітр: Микита Богатир (Запоріжжя)

27 вересня. Макарів. Стадіон «Центральний». 150 глядачів