СК «Чайка» – «Поділля» (Хмельницький). Анонс

В суботу Спортивний клуб «Чайка» і хмельницьке «Поділля» вшосте зустрінуться між собою на професійному рівні

24 жовтня на Центральному стадіоні міста Макарів наша команда прийматиме лідера групи А Другої ліги – хмельницьке «Поділля». Ця гра буде дебютною для Олександра Щербакова на посаді головного тренера Спортивного клубу «Чайка».

Після 7 турів найближчий суперник борщагівців очолює турнірну таблицю з 15 очками. В активі «Поділля» 4 перемоги, 3 нічиї і жодної поразки. В гостях хмельничани вигравали двічі – у львівських «Карпат» (3:0) і вінницької «Ниви» (2:1). Щве двічі «Поділля» грало внічию на полях суперників. Рахунок 0:0 був зафіксований у грі нашого майбутьного суперника проти «Оболонь-2» і чернівецької «Буковини».

У Другій лізі наша команда провела з хмельничанами п’ять матчів. Перевага на боці «Поділля» – 2 перемоги, дві нічиї і одна звитяга у борщагівців. Дві поразки від суперника «Чайка» зазнавала саме на власному полі. Але за різницею забитих і пропущених м’ячів маємо паритет – 3:3. В ворота хмельничан за нашу команду забивали Микола Вечурко, Володимир Тименко і Артем Цурупін.

Гра розпонеться о 12 годині дня на Центральному стадіоні ім. М.Бруквенка у Макарові. Арбітр матчу – Дмитро Євтухов з Дніпра.

Прес-служба СК «Чайка»