СК «Чайка» – ФК «Чернігів». Анонс

З ФК «Чернігів» у професійній лізі наша команда зустрінеться вперше, але у минулі роки мали місце дуелі на аматорському рівні

В сезоні 2017/2018 команди виступали в одній групі чемпіонату України серед аматорів. Так сталося, що обидва матчі між суперниками відбулись протягом одного тижня – з 7 по 14 квітня 2018 року. На «Козак-Арені» у Петропавлівській Борщагівці СК «Чайка» святкував перемогу з рахунком 2:1, а матчі-відповіді був зафіксований нічийний результат 0:0.

В поточному сезоні ФК «Чернігів» займає 9 місце з 9 очками. В 10 матчах команда Вадима Постового здобула 2 перемоги, тричі грала внічию і 5 разів поступалася суперникам. Серед здобутків команди відзначимо гостьову перемогу над «Рубіконом» (2:0), та нічиї у Чернівцях (2:2) і Ужгороді (1:1). В той же час ФК «Чернігів» не вигравав у чемпіонаті майже два місяці – з 26 вересня. В двох останніх матчах команда зазнали поразки – у Вінниці (0:2) і вдома від «Поділля» (0:3).

Спортивний клуб «Чайка» не грав офіційні матчі три тижні. Втім, наша команда біля тижня активно тренувалася, готуючись до цієї гри. Борщагівці не програють у чемпіонаті з 27 вересня, а на цей час мають 13 очок і 6 місце у турнірній таблиці.

Гру у Макарові судитиме бригада арбітрів у такому складі:

Арбітр – Ігор Горбань (Одеса)

Асистенти арбітра – Руслан Кобялко (Вінницька обл.), Дмитро Потькало (Полтава)

Четвертий арбітр – Олександр Сахно (Київ)

Спостерігач арбітражу – Ігор Сидорук (Суми)

Прес-служба СК «Чайка»