Олександр Щербаков: «Наша мета у наступному році – радувати вболівальників набагато частіше, ніж засмучувати»

Головний тренер Спортивного клубу «Чайка» Олександр Щербаков привітав усіх шанувальників нашої команди з прийдешними святами та розповів про цілі на зимово-весняний період

– Напевно, для багатьох 2020-й рік був занадто важким і добре що він йде. Ми на порозі нового року, який точно буде іншим. Від імені усієї команди і тренерського штабу я бажаю вболівальникам Спортивного клубу «Чайка» і мешканцям Петропавлівської Борщагівки в першу чергу здоров’я, благополуччя, щастя, душевного спокою, здійснення мрій. Користуючись нагодою, запрошую небайдужих до клубу людей відвідувати наші матчі у 2021 році. Ми зробимо усе можливе, щоб гра команди була ще більш кращою з точки зору результату і більш видовищною та привабливою з точки зору футбольного мистецтва. Зрозуміло, що футбол складається як з перемог, так і з поразок. Але наша мета у наступному році – радувати вболівальників набагато частіше, ніж засмучувати.

– Олександру Івановичу, коли команда виходить з відпустки і як буде виглядати підготовка до весняної частини чемпіонату?

– Якщо ситуація з пандемією дозволить, плануємо зібратися 15 січня і після медичного обстеження приступити до двотижневого втягуючого збору. Здебільше працюватиме над фізикою, але дві контрольні гри я планую з метою переглянути потенційних новачків. А на початку лютого вже перейдемо до повноцінних тренувань, які будуть супроводжуватися контрольними матчами. Одразу скажу, що я не прихильник того, щоб команда брала участь у якихось зимових турнірах, адже там треба пристосовуватися до графіку календаря і до суперників, які найчастіше мають різні завдання та вимоги щодо себе. Вважаю, що для наших гравців буде набагато краще вже у процесі тренувального збору звикати до недільного циклу і грати виключно з командами, з якими можна швидше набрати форму і налагодити усі взаємодії. Ми маємо перевіряти себе на тлі сильних команд, щоб постійно удосконалювати свою гру. Про все інше поговоримо тоді, коли буде конкретика. З Новим Роком і Різдвом!

Прес-служба СК «Чайка»