Перший тайм виграли, другий – програли

Після тижня важких погодних умов Спортивний клуб «Чайка» провів черговий спаринг

У Петропавлівській Борщагівці наша команда приймала аматорський футбольний клуб «Любомир» з Ставища. Підопічні В’ячеслава Богодєлова (тимчасово виконує обов’язки головного тренера) зіграли по тайму різними складами. В першому грала переважно основа і підсумок був за борщагівцями 3:1. В другому таймі за нашу команду зіграли переважно футболісти, які перебувають на перегляді. Суперник краще реалізував моменти – 3:0. Голи за СК «Чайка» забили: Лига (5 хв), Медведь (15), Медведь (35).

Перший тайм: Шкарбан, Музиченко, Доу, гравець на перегляді, Сафіханов, Бартошук, Вечурко, Медведь, гравець на перегяді, Лига, Деребчинський.

Другий тайм: гравець на перегяді, гравець на перегяді, Шкарбан, гравець на перегяді, гравець на перегяді, Іващик, гравець на перегяді, Шевчук, гравець на перегяді, Тименко, Ярмак.

Відзначимо, що у другому таймі на позиції центрального захисника був вимушений зіграти наш воротар Євген Шкарбан. Поки що травмовані Дмитро Іванов, Максим Лещенко, Михайло Цебро, Кирило Коваленко і Андрій Дарда.

Прес-служба СК «Чайка»