Тричі забили, але програли…

Команда U-17 Академії Спортивного клубу «Чайка» гідно стартувала у Меморіалі Чанових

Підопічні Максима Головка зустрічалися з командою «Софія» з Софіївської Борщагівки, яка представляє Вищу лігу у чемпіонаті Києво-Святошинського району. На протязі матчу наші юнаки вигравали з рахунком 3:0, але через брак досвіду та залишившись у меншості, не втримали суттєву перевагу.

Саме борщагівці відкрили рахунок на 14-й хвилині. Олександр Олешко з центру поля віддав пас на хід Максиму Столярову, той на замаху убрав захисника і невідпорним ударом влучив у ворота – 1:0.

Наприкінці тайму індивідуальними діями відзначився наш капітан Кирило Кірносов. Змістившись зліва у центр та обігравши двох захисників Кирило поцілив у дальній кут – 2:0. Ще до перерви міг відзначитись Владислав Клименко, але після виходу на ворота влучив у стійку.

Втім, правий хав борщагівців все ж таки відзначився на 55 хвилині, коли на правій стійці замкнув передачу з флангу – 3:0. Здавалося б, за такого рахунку наша команда мала втримувати перевагу. Але більш досвідчені гравці «Софії» швидко відіграли два м’ячі, після чого юнаки «Чайки» залишились в меншості.

За 15 хвилин, що залишалися до кінці гри, суперник ще двічі вразив наші ворота і переміг. Але треба віддати належне підопічним Максима Головка за яскраву гру і гідний результат.

СК «Чайка» U-17: Шпаченко, Тіняков, Романов, Олешко, Скворцов, Сахно, Кочюбинський, Кірносов (к), Хруленко, Клименко, Столяров. На заміну виходили: Соловей, Кошель, Барінов.

Голи: 1:0 Столяров (14). 2:0 Кірносов (39). 3:0 Клименко (55). 3:1 Панченко (63). 3:2 Єрмак (69). 3:3 Єрмак (75). 3:4 Маткевич (83, з пенальті).

Арбітр – Сергій Карташов (Вишневе)

28 лютого. Петропавлівська Борщагівка. Стадіон «Козак-Арена»

Прес-служба СК «Чайка»