Дебют для квартету новачків

У стартовій грі весняної частини Другої ліги чемпіонату України проти вишгородського «Діназу» чотири гравці нашої команди дебютували за СК «Чайка» на офіційному рівні

Представляємо квартет дебютантів більш детально:

Олександр Мосіюк (захисник, відіграв 90 хвилин)

Народився у Луцьку. З шести років грав в Академії місцевої «Волині». Є вихованцем клубу до команди U-21. Сезон 2018/2019 провів у рівненському клубі «НК Верес». Далі майже рік грав за житомирське «Полісся» під керівництвом Анатолія Безсмертного. Попередній клуб – «Буковина» з Чернівців (Друга ліга), за яку провів 8 матчів.

Річард Куноун (півзахисник, відіграв 90 хвилин)

Народився у Києві. Вихованець дитячо-юнацької Академії київського «Динамо». Також до 15 років грав за інші юнацькі команди столиці України – «Зміна-Оболонь», «Арсенал» та «Зірка». З 2009 по 2020 р.р. Куноун грав за межами України. Свою майстерність Річард відточував у клубах Іспанії, Венесуєли та Польщі. У 2020 році повернувся до України. Попередній клуб – київський «Рубікон» (Друга ліга), за який провів 11 матчів та забив 2 голи.

Тимур Погранічний (півзахисник, відіграв 45 хвилин)

Народився у Кривому Розі. Вихованець Академії «Кривбасу». З 14 років переїхав до Києва. Грав за команду РВУФК, а також в молодіжних складах київського «Динамо» (U-19 і U-21). В столичному клубі працював під керівництвом тренерів Валентина Белькевича і Віталія Косовського. Після динамівського періоду пограв в молодіжних клубах полтавської «Ворскли» і ФК «Александрії». Далі Тимур повернувся до рідного міста і грав за друголіговий «Гірник». Сезон 2019/2020 Погранічний провів у «Черкащині». Попередній клуб – «Авангард» з Краматорська (Перша ліга), за який провів 9 матчів і забив 1 гол.

Максим Столяров (нападник, відіграв 45 хвилин)

Народився у Києві. Починав грати в футбол у столичній ДЮСШ-14. Є вихованцем київської «Оболоні», з якою виграв срібні медалі чемпіонату ДЮФЛУ. СК «Чайка» – перший професіональний клуб для Максима.

Прес-служба СК «Чайка»