Тимур Погранічний: «Мені приємно бути частиною цього колективу»

Новачок борщагівців Тимур Погранічний у своєму першому інтерв’ю прес-службі СК «Чайка» розповів про адаптацію в команді, про взаємодії з партнерами і головним тренером, про невдалий старт клубу у весняній частині і плани на найближче майбутнє:

  • Почуваю себе дуже добре в «Чайці». Тут є всі умови для прогресу. Колектив дружній, з хлопцями досить швидко знайшов спільну мову. Атмосфера в команді дуже позитивна, робоча. Палич? Він строгий і вимогливий тренер. Може похвалити, що буває не часто. Але якщо робиш щось не так, можно почути від нього на свою адресу різку, але конструктивну критику. В’ячеслав Павлович завжди вимагає від нас більшого. І це на мій погляд правильно, адже тільки так буде ріст кожного гравця і команди загалом.
  • «Діназ» – гарна команда. Так, суперник більше володів м’ячем, але я не можу сказати, що вишгородці мали багато моментів для взяття воріт. Ми теж мали шанси забити, але трохи не вистачило реалізації. Час від часу відчувалось неразуміння між гравцями. Але це нормально – цим складом ми грали вперше на офіційному рівні. Та поразка вже стала історією. Рухаємось далі і будемо ще наполегливіше працювати на тренуваннях. Невдача з «Діназом» не додала гарного настрою, але точно додала мотивації для наступної гри.
  • Мені приємно бути частиною цього колективу. Особисто я, як і кожний гравець СК «Чайка» (в цьому у мене немає сумнівів), хочу робити максимум для досягнення результату. В нас є мета вигравати у кожній грі і будемо робити все можливе для цього. Сподіваюсь, що незабаром будемо здобувати очки і радувати наших вболівальників.

Прес-служба СК «Чайка»