Вдруге поспіль зазнаємо поразки

В домашньому матчі чемпіонату України у Другій лізі Спортивний клуб «Чайка» поступається галицьким «Карпатам»

На хід першого тайму вплинув швидкий гол гостей. На 4-й хвилині Андрій Бей отримав м’яча у штрафному майданчику і переграв Євгена Шкарбана – 0:1. У подальшому на полі точилася рівна боротьба, в якій, на жаль, нашій команді далеко не все вдавалося.

Після перерви міг зрівнювати рахунок Володимир Тименко, але його удар головою у ближній кут потягнув воротар «Карпат». Борщагівці непогано виглядали у другому таймі, не гірше за суперника і стало зрозуміло, що гра йде до голу. Його забили гості – Віктор Хомченко пробив з 30 метрів і мяч після рикошету юркнув у кут воріт – 0:2. Ще за три хвилини «Карпати» забили прямим ударом зі штрафного.

Сумний початок весняної частини чемпіонату з двох поразок. Але треба рухатися далі. Попереду гра у Чернівцях з сусідом по турнірній таблиці і там треба брати очки.

СК «ЧАЙКА» – «КАРПАТИ» (Галич-Бурштин) – 0:3 (0:1)

 Голи: 0:1 Бей (4). 0:2 Хомченко (75). 0:3 Страшкевич (78).

Чайка (стартовий склад): Шкарбан, Бартошук – к, Музиченко, Шакун, Мосіюк, Доу, Медведь, Пограничний, Сафіханов, Тименко, Лига. Запасні: Іванов, Тумко, Ярмак, Шевчук, Столяров, Куноун, Дарда, Кочубинський, Лещенко. Головний тренер: Вячеслав Богодєлов.

Карпати (стартовий склад): Вульчин, Поручинський, Матушевский, Никитюк, Нагорний, Вербний – к, Страшкевич, Козак, Бей, Семчук, Худобяк. Запасні: Зеленський, Авраменко, Марушка, Танчин, Вичижанин, Лебедь, Мердєєв, Хомченко. Головний тренер: Роман Гнатів.

Арбітр: Владислав Бакулін (Нова Каховка)

27 березня. Щасливе. Стадіон «Арсенал-Арена-2». Без глядачів