Олександр Мосіюк: «Саме головне для нас зараз – здобути перемогу в Чернівцях»

Захисник Спортивного клубу «Чайка» Олександр Мосіюк, який ще восени захищав кольори чернівецької «Буковини», відповів на запитання напередодні гри проти колишньої команди

Про власні відчуття після двох поразок, коли починаєш грати за нову команду…

– Починати з поразок, звісно, завжди важко і неприємно, Але в футболі буває і таке. Головне – не опускати руки, ще багато матчів попереду, будемо намагатися показати гарну гру і здобути якомога більше очок. В команді атмосфера робоча, нічого страшного не сталося. Але всі розуміють, що в наступній грі потрібна тільки перемога, по-іншому ніяк. Маємо віддати всі сили для цього.

Про зустріч СК «Чайка» з «Буковиною» у першому колі, коли грав за чернівецький клуб…

– Той матч я запам’ятав більше тим, що отримав червону картку за два попередження. Гра була цікава, з багатьма моментами з обох сторін, ми тоді реалізували свій шанс, а суперник ні і десь нас виручив тоді наш воротар.

Про те, з якими відчуттями гратиме проти колишнього клубу і про саму «Буковину»…

– Відчуття гарні, хочемо здобути перемогу, це зараз саме головне для нас! В зимку у складі суперника змінилося багато гравців і тренерський штаб, тому зараз важко сказати на що здатна команда. Але «Буковина» завжди прагне демонструвати хорошу гру, тому буде важка і дуже цікава гра. В Другій лізі команди більш менш всі одного рівня, в усіх матчах багато боротьби, тому хто виграє боротьбу – виграє матч.

Про те, за рахунок чого можна обіграти «Буковину»…

– Головне – нав’язати супернику свою гру і віддати всі сили на полі. Тоді, я впевнений, все в нас вийде. Їдемо до Чернівців тільки за перемогою.

Прес-служба СК «Чайка»