З Чернівців веземо нічию

В рівному протистоянні з «Буковиною» у 15 турі Другої ліги Спортивний клуб «Чайка» заробив один заліковий пункт

Після двох поразок на старті весняної частини чемпіонату, підопічні В’ячеслава Богодєлова їхали до Чернівців лише з однією метою – здобути три очки. Настрій нашої команди був помітним з перших хвилин. Борщагівці значно більше контролювали м’яч і постійно шукали свій шанс в атаці. Кілька разів наша команда була близькою до голу, але відкрити рахунок у першому таймі не вдалося.

Після перерви «Буковина» заграла активніше і в одному епізоді «Чайку» відверто врятував Євген Шкарбан. Натомість після удару Еміна Сафіханова вже пощастило чернівчанам, коли м’яч влучив у стійку. Враховуючи, що борщагівці половину другого тайму грали уменшості, нічия – біль-менш сприйнятний рахунок. Але треба віддати нашим хлопцям належне, вони билися за перемогу до фінального свистку. На жаль, цього разу не вийшло…

«БУКОВИНА» (Чернівці) – СК «ЧАЙКА» –  0:0

«Буковина»: Пономаренко, Сивка (К), Дмитрієв, Орловський, Боровець (Рябий Д., 84), Клочан, Орнат, Козлов (Еногела, 55), Хучбаров, Калайтан (Гакман, 69), Палагнюк.

Запасні: Пилипчук, Беслюбняк, Карповський.

Головний тренер: Євген Коваленко.

СК «Чайка»: Шкарбан, Лещенко, Цебро, Шакун, Мосіюк, Дарда (Столяров, 83), Доу (Куноун, 87), Бартошук, Погранічний (Сафіханов, 63), Тименко (Ярмак, 87), Лига.

Запасні: Тумко, Іванов, Кочубинський.

Головний тренер: В’ячеслав Богодєлов.

Попередження: Клочан (60, 90) – Лига (20, 72), Доу (51), Лещенко (57), Шакун (77), Сафіханов (86), Ярмак (90+2).

Вилучення: Клочан (90) – Лига (72).

Арбітр: Тарас Панасюк (Бердичев)

3 квітня. Чернівці. ФОК «Олімпія». Без глядачів

Прес-служба СК «Чайка»