Річард Куноун: «Якщо виконаємо тренерську установку – результат буде на нашу користь»

Новачок Спортивного клубу «Чайка» і колишній гравець «Рубікону» – Річард Куноун, відповів на запитання прес-служби борщагівців

Про те, як пройшла адаптація у «Чайці» і наскільки важливий цей етап у власній кар’єрі…

– У «Чайці» відчуваю себе відмінно. Гравці і тренерський штаб зробили усе можливе, аби я освоївся у команді якомога скоріше, за що я дуже вдячний кожному. Цей етап кар’єри дуже важливий для мене. Я дуже радий, що опинився у «Чайці» і що у мене є можливість співпрацювати з таким тренером, як В’ячеслав Павлович Богодєлов.

Про те, як команда готується до наступної гри після трьох матчів без перемог…

– На мою думку, кожен з гравців в нашій команді професіонально ставиться до своїх обов’язків і віддається як у матчах, так і на тренуваннях на 120 відсотків для досягнення результату. Так, виграти поки що не вдалося навесні, але ті ігри вже позаду. Зараз кожний концентрується тільки на матчі з «Рубіконом» і на тому, як внести свій вклад у перемогу.

Про те, чи є бажання відзначитись у воротах «Рубікону» і чи буде гра проти колишньої команди мати особливий характер…

– Насправді я хочу забити гол у кожній грі і зустріч з «Рубіконом» не є виключенням. Для мене це буде черговий матч, в якому нашій команді треба взяти три очки, а ще довести самим собі, що разом ми є справжньою командою.

Про те, чим небезпечний «Рубікон» і як треба зіграти проти нього, щоб здобути перемогу…

– До нашого майбутнього суперника треба ставитися з усією відповідальністю. «Рубікон» – гарна команда, з кваліфікованими гравцями. Але, якщо ми виконаємо тренерську установку, я впевнений, що результат буде на нашу користь.

Прес-служба СК «Чайка»