Вперше програємо «Рубікону»

В матчі 16 туру чемпіонату України серед команд Другої ліги Спортивний клуб «Чайка» зазнав другої домашньої поразки поспіль

Вперше у цьому календарному році наша команда приймала суперників на звичному для себе стадіоні «Центральний» у місті Макарів. Але цей факт не допоміг борщагівцям здобути першу перемогу у весняній частині чемпіонату.

Хоча почали зустріч підопічні В’ячеслава Богодєлова досить не погано. Вже на 5-й хвилині був забов’язаний забивати Олександр Деребчинський. Після подачі справа у штрафний майданчик від Медведя, дебютант СК «Чайка» головою розстрілював ворота «Рубікону» з трьох метрів, але влучив в ногу голкіперу гостей.

Втім, за 15 хвилин Сашко став автором гольової передачі. Деребчинський обробив м’яч після пасу з флангу і віддав його на Погранічного. Тимур з десяти метрів пробив невідпорно – 1:0!

Ще на протязі хвилин 10-15 наша команда мали шанси розвинути успіх. Той же Погранічний, опинившись перед воротами, не став бити, а віддав неточний пас назад, що стало помилкою для Тимура. Непогано зі штрафного крутив м’яч у дальній кут Медведь – шкіряний облизав поперечину.

А потім, на жаль, сталась помилка нашого воротаря Євгена Шкарбана на виході. Михайло Цебро не встиг виправити ситуацію і «Рубікон» зрівняв рахунок – 1:1.

Другий тайм знову краще розпочали борщагівці. Буз небезпечний розіграш кутового у воріт гостей. Класно бив Медведь у кут, але киян врятував голкіпер. Після чого «Рубікон» провів контратаку, з якої забив другий гол. Удар Тищенка головою відбив Шкарбан, але на добиванні першим чомусь був Кабанюк, який зробив дубль.

До кінця матчу залишалось ще більше 35 хвилин, але бодай зрівняти рахунок нашій команді не вдалося.

Прес-служба СК «Чайка»