Програємо чвертьфінал, але маємо досвід

Команда U-17 Академії Спортивного клубу «Чайка» гідно завершила участь у Меморіалі Чанових

У неділю, 11 квітня, підопічні Максима Головка зіграли матч 1/4 фіналу турніру проти чинного чемпіона Києво-Святошинського району, учасника чемпіонату Київщини 2021 – «Ниви» з Бузової. Суперник має у складі надто досвідчених гравців і вважався фаворитом матчу. Саме тому на допомогу нашим юнакам було відряджено кілька гравців основного складу команди. Такий собі експериментальний склад борщагівців дав бій супернику і до останньої хвилини бився за перемогу, але не вийшло. Господарі поля виграли з рахунком 3:2. Голи у складі борщагівців забивали: Володимир Тименко (11 хвилина) і Олег Лига (90+1, з пенальті).

СК «Чайка U-17»: Тумко (Шпаченко,82), Шакун, Олешко, Кірносов (Д.Калиновський, 54), Ярмак (Печений, 20), Кочубинський, Тіняков (Романов,46, Скворцов,59), Медведь, Лига, Тименко, Столяров. Старший тренер: Максим Головко

Та все одно, виступ у цьому турнірі приніс значну користь підростаючому поколінню нашого клубу. По суті, вперше у своєму житті найстарші вихованці Академії мали змогу проявити себе на тлі дорослих та досвідчених гравців з команд, які грають на рівні чемпіонатів Києво-Святошинського району та області. Безсумнівно, цей досвід знадобиться їм у подальшому.

Прес-служба СК «Чайка»

Відео матчу: https://www.youtube.com/watch?v=ZuRhxb2iGwE&t=792s