Провальна кінцівка у Вінниці

В третьому сезоні поспіль Спортивний клуб «Чайка» поступився вінницькій «Ниві» у гостях

На гру 19 туру проти сусіда по турнірній таблиці наша команда вирушала виключно за перемогою. Подопічні В’ячеслава Богодєлова прагнули нарешті перервати безвиграшну серію у Другій лізі, яка складала вже 6 матчів. Навіть за вітсутності травмованих Дмитра Іванова, Кирила Коваленка, Річарда Куноуна, Олександра Ярмака і Максима Столярова склад борщагівців виглядав досить потужно. У центр захисту вийшла звична зв’язка гравців Музиченко – Цебро. Лівий фланг закривали Мосіюк і Погранічний, правий – Малишкін і Бартошук. Центральну півзахисну лінію склали Шакун і Медведь, а попереду грав дует нападників Тименко – Лига.

З перших хвилин нашій команді вдалося нав’язати супернику боротьбу на кожному клаптику поля. Борщагівці не тільки нічим не поступалися «Ниві» у позиційній грі, але й постійно власноруч створювали атаки на ворота господарів поля. До перерви підопічні В’ячеслава Богодєлова мали кілька нагод відзначитися, але відкрити рахунок не склалося. У вінничан був по суті один момент, коли Загорулько вийшов сам-на-сам, але надійно зіграв Євген Шкарбан.

Перша неприємність для нашої команди трапилася на початку другого тайму. Вже на 49 хвилині був вимушений через травму залишити поле центральний захисник Антон Музиченко. Майже одразу В’ячеслав Павлович підсилив лівий фланг виходом на поле Еміна Сафіханова. Згодом борщагівці мали реальну нагоду забити, але Володимир Тименко потрапив у стійку. А за дві хвилини вже рятував наш воротар, коли нейтралізував другий вихід сам-на-сам Загорулька.

Та все ж перший гол забили саме борщагівці. Спрацювала заміна нашого коуча і після пасу Бартошука на лівий кут штрафного майданчику Сафіханов розстріляв дальню шістку воріт «Ниви». Але, на жаль, за дві хвилини груба помилка у захисті призвела до того, що господарі зрівняли рахунок. Забутий на дальній стійці гравець вінничан розстріляв Шкарбана.

Далі йшла гра на зустрічних курсах – до голу. Його міг забити Олександр Медведь, але з перспективного штрафного півзахисник борщагівців не влучив у ворота. Натомість господарі поля забили гол на 90 хвилині і знову після невдалої гри наших оборонців. А вже у доданий час захист борщагівців провалився втретє, коли усім складом «Чайка» пішла зрівнювати рахунок.

Наша команда третій сезон поспіль залишає Вінницю з поразкою. Без перемог граємо у чемпіонаті вже 7 матчів. Це забагато. У п’ятницю треба вигравати…

«НИВА» (Вінниця) – СК «ЧАЙКА» – 3:1 (0:0)

Голи: 0:1 Сафіханов (61). 1:1 Георгієв (63). 2:1 Маляренко (90). 3:1 Браславський (90+4).

«Нива»: 99.Карабін, 6.Сербул, 3.Хохлов, 5.Попов, 7.Білик, 25.Калітов (20.Кучер, 80), 93.Маляренко, 33.Петрук (16.Гемега, 67), 95.Зеленевич (9.Браславський, 57), 55.Георгієв, 10.Загорулько (4.Подкуйко, 90+4)

Запасні: Гурідов,  Борячук, Федорук, Осмоловський, Громок, Загробський, Бондар

Головний тренер: Володимир Циткін

СК «Чайка»: 23.Шкарбан, 2.Малишкін, 14.Цебро, 3.Музиченко (6.Доу, 49), 77.Мосіюк, 55.Шакун (89.Шевчук, 65), 11.Медведь (Кочубинський, 85), 21.Бартошук-к, 10.Погранічний (5.Сафіханов, 50), 9.Тименко, 7.Лига.

Запасні: 70.Тумко, 33.Іванов, 17.Гуральський, 36.Дарда

Головний тренер: В’ячеслав Богодєлов.

Арбітр: Мирослав Липко (Івано-Франківськ)

25 квітня. Вінниця. СК «Нива»