Злочин над дітьми в Прилуках. Як вам не соромно?

В Прилуках до юнаків команд U-17 і U-15 Академії Спортивного клубу «Чайка» була проявлена відверта неповага

Сьогодні, 29 квітня, в рамках матчу 16 туру Групи 8 Першої ліги ДЮФЛУ борщагівці гостювали у команд ДЮСШ Прилуки. Господарі приймали наших юнаків на… жахливому за станом газону полі. Це запасне поле Центрального спорткомплексу міста (фото зверху). Поруч – головне поле стадіону, відмінної якості (фото знизу). Але там ігри не відбувались сьогодні. Чому?

Якщо на сайті ДЮФЛУ подивитися рапорти арбітрів попередніх домашніх матчів команд ДЮСШ Прилуки, то можна побачити в них, що стоїть оцінка поля “4” і “5”, тобто “гарне” і “відмінне”. Арбітри ніколи би не поставили такі оцінки за якість поля, на якому сьогодні грали наши команди. Безсумнівно, попередні домашні матчі команди ДЮСШ Прилуки проводили на головному полі Центрального стадіону, яке має відмінну якість. Робимо висновки: такий “сюрприз” було зроблено виключно для нас. Комусь було вкрай важливо, щоб сьогодні юнаки СК «Чайка», які йдуть лідерами групи і випереджають основного конкурента на лічені пункти, втратили очки.

Так про який розвиток дитячо-юнацького футболу може йти мова? Зробити такий злочин над дітьми у Всеукраїнський день футболу – це ганьба! Як же вам не соромно!

Прес-служба СК «Чайка»