Поступаємось в футбольній лотереї

У перший день травня відбувся офіційний дебют команди Максима Головка у дорослому футболі

В 1/16 фіналу Кубку Києво-Святошинського району команда U-17 Академії Спортивного клубу «Чайка» зустрічалася з ірпінським клубом «Ліневич Груп». Гра відбулась у Петропавлівській Борщагівці на стадіоні «Козак-Арена».

Наш суперник у минулому році представляв Першу лігу Києво-Святошинського району. Ірпінці мають збалансований і досвідчений склад. Ця гра, попри негативний результат, стала гарною перевіркою для юнаків СК «Чайка».

Перший тайм пройшов у рівній боротьбі. Наприкінці тайму підопічним Максима Головка навіть вдалося відкрити рахунок. Олексій Боблак з центрального кола видав відмінний пас на хід, Кирило Кірносов уникнув штучного офсайду і вийшовши на ворота переграв голкіпера «Ліневич Груп» – 0:1.

В другому таймі нашій команді було вже досить важко підтримувати викокий темп гри. Справа в тому, що двома добами до цієї гри команда Максима Головка провела надважкий матч ДЮФЛУ у Прилуках. І якщо у першому таймі юнакам СК «Чайка» ще вистачало сил боротися на рівних, то після перерви конкурувати у багатьох компонентах з досвідченим суперником було неможливо. Ірпінці відмінно скористалися своєю перевагою і протягом 20 хвилин двічі вразили ворота борщагівців.

Втім, останнє слово залишилось за юнаками СК «Чайка». За 10 хвилин до завершення матчу Сергій Печений заробив перспективний штрафний, а капітан нашої команди U-17 Микита Тіняков як рукою поклав м’яча у ближній кут ударом над стінкою. Підопічні Максима Головка втримали нічию до фінального свистку, перевівши гру у серію одинадцятиметрових ударів.

На жаль, футбольну лотерею ми програли. Протягом серії пенальті борщагівців двічі мали шанс закінчити гру достроково. Але нашим юним гравцям не вистачило досвіду і холодокровності. Попереду у команди Максима Головка два останніх тури у ДЮФЛУ і старт в чемпіонаті Києво-Святошинського району.

ЛІНЕВИЧ ГРУП (Ірпінь) – СК ЧАЙКА U-17 –  2:2 (0:1), пен. 7:6

Голи: 0:1 Кірносов (43). 1:1 Лущик (55). 2:1 Кушнерик (77). 2:2 Тіняков (81).

СК «Чайка» U-17: 1. Ігор Дубчак , 20. Микита Тіняков, 22. Данило Калиновський, 97. Богдан Романов, 2. Олександр Олешко, 4. Олексій Барінов, 8. Андрій Боровський, 17. Олексій Боблак (27. Олексій Мезенцев, 63), 11. Кирило Кірносов, 7. Сергій Печений, 9. Олександр Скворцов (к) (6. Іван Калиновський, 52). Старший тренер: Максим Головко

Прес-служба СК «Чайка»