Юнаки СК «Чайка» гратимуть в новому турнірі

Команда U-17 Академії Спортивного клубу «Чайка» братиме участь у пілотному проекті під егідою КСРФФ

У зв’язку з тим, що у 2020 році в Україні відбулась адміністративно-територіальна реформа, Києво-Святошинський район припинив своє існування. На Київщині створено 6 районів, до складу яких увійшли об’єднані територіальні громади. Саме тому керівництво Києво-Святошинської федерації футболу прийняло рішення щодо проведення у 2021 році пілотного чемпіонату об’єднаних громад, які раніше складали основу Києво-Святошинського району.

Всі учасники колишньої Києво-Святошинської ліги були розбиті на 6 територіальних зон. Команда U-17 Академії Спортивного клубу «Чайка» потрапила до Дмитрівської зони, чемпіонат якої відбудеться в одне коло з травня по липень.

До складу чемпіонату Дмитрівської зони увійшло 10 команд:

СК «Чайка» U-17 (Петропавлівська Борщагівка), «Чайка-2» (Петропавлівська Борщагівка), «Нива» (Бузова), «Нива-2» (Бузова), «Ронін» (Лісне), «Джуніорс» (Шпитьки), СК «Шпитьки», «Олімп» (Дмитрівка), ФК «Дмитрівка», «Альтіс» (Копилів).

За підсумками цього чемпіонату і розподілу місць команд у турнірній таблиці, визначаться представники чотирьох ліг чемпіонату КСРФФ, який буде проведено восени.

Прес-служба СК «Чайка»