СК «Чайка» U-17 – «Нива» (Бузова). Анонс

У середу, 19 травня, команда U-17 Академії Спортивного клубу «Чайка» розпочинає шлях у турнірі з дорослого футболу – пілотному Чемпіонаті об’єднаних громад

На попередньому етапі цього чемпіонату команда Максима Головка потрапила у Дмитрівську зону, де окрім борщагівців за путівки до другого етапу змагань боротимуться ще 9 учасників.

Першим суперником нашої команди буде «Нива» з села Бузова, яка є останнім чемпіоном Києво-Святошинського району. Тобто – чинним чемпіоном регіону, який і представляють учасники чемпіонату об’єднаних громад. В особливому представлені «Нива» не потребує. Це найсильніша команда на теренах колишнього Києво-Святошинського району. У цьому році бузовчани грають у чемпіонаті Київщини і після 7 турів є лідером змагань. Зрозуміло, що на юнаків СК «Чайка» вже у першому турі нового турніру чекає справжнє випробування.

Нагадаємо, що минулої суботи команда Максима Головка завершила регулярний чемпіонат у Першій лізі ДЮФЛУ, ставши переможцем групи 8. Протягом двох найближчіх субот борщагівці гратимуть стикові матчі за право вийти у фінал Першої ліги ДЮФЛУ. Отже, гра з «Нивою» стане гарною перевіркою власних сил напередодні вирішальних ігор у чемпіонаті України серед юнаків.

До речі, інші матчі 1 туру у Дмитрівській зоні вже відбулись. Ось їх результати:

Ронін (Лісне) – Олімп (Дмитрівка) – 4:0

Джуніорс (Шпитьки) – Чайка-2 (П.Борщагівка) – 13:0

ФК Дмитрівка – Нива-2 (Бузова) – 1:6

СК Шпитьки – Альтіс (Копилів) – 0:2

Чемпіонат об’єднаних громад. Попередній етап

Дмитрівська зона. Матч 1 туру

СК «ЧАЙКА» U-17 – «НИВА» (Бузова)

19 травня. Петропавлівська Борщагівка. Стадіон «Козак-Арена». 17:00

Прес-служба СК «Чайка»