Гідна гра з регіональним лідером

Юнаки Спортивного клубу «Чайка» хоча і поступилися «Ниві», але хлопчиками для биття аж ніяк не виглядали на тлі досвідченого суперника

У середу, 19 травня, команда U-17 Академії Спортивного клубу «Чайка» взяла старт у Попередньому етапі (Дмитрівська зона) пілотного чемпіонату об’єднаних громад. Першим суперником підопічних Максима Головка був флагман регіонального футболу – команда «Нива» з села Бузова, чемпіон Києво-Святошинського району 2020 року.

Підсумок матчу – 0:2 на користь гостей. Втім юнаки СК «Чайка» заслужили за цю гру виключно позитивних слів. Суперник забив двічі, за рахунок досвіду скориставшись помилками нашої оборони – спочатку після розіграшу кутового, а другий раз – після прострілу з флангу.

Наша команда теж мала нагоди забити. У першому таймі борщагівці не реалізували гольовий момент у воротарському майданчику «Ниви». А у другому Сергій Печений блискуче бив у дальній кут, але суперника врятував воротар. Не будемо забувати, що це була лише друга офіційна гра нашої молоді у дорослому футболі (перша – на Кубок регіону). Тому як для старту чемпіонату маємо не найгірший результат.

Прес-служба СК «Чайка»