СК «Чайка» – «Діназ» (Вишгород). Анонс матчу

В п’ятницю, 11 червня, домашньою грою проти вишгородського «Діназу», Спортивний клуб «Чайка» підведе риску під третім сезоном на професійному рівні

В Макарові на Центральному стадіоні ім. М.Бруквенка наша команда зіграє останній матч чемпіонату України у Другій лізі сезону 2020/2021. В суперниках – принциповий пристоличний клуб «Діназ» з Вишгорода.

Зустрічі борщагівців з «Діназом» мають давню історію, ще з часів виступу двох команд у чемпіонаті Київщини. Але зараз ми торкнемося особистих зустрічей СК «Чайка» і ФК «Діназ» на професійному рівні. Таких було три. У сезоні 2019/2020 наша команда відібрала у вишгородців 4 очки в двох матчах. В Макарові (вересень 2019) команди зіграли внічию 0:0. А на полі «Діназу» (листопад 2019) успіх святкували борщагівці за рахунок дублю Андрія Бартошука (2:1). У цьому чемпіонаті СК «Чайка» поступився вишгородцям у гостях з рахунком 0:2.

З турнірної точки зору цей матч нічого не вирішує для нашої команди. За будь-якого рахунку Спортивний клуб «Чайка» залишиться в турнірній таблиці групи А на восьмому місці. «Діназ» за певних обставин може фінішувати третім, але поки що ужгородці мають четверту сходинку в чемпіонаті.

Прес-служба СК «Чайка»