Шпаченко рятував, але маємо поразку

Команда Максима Головка зазнала другої поразки на Попередньому етапі (Дмитрівська зона) чемпіонату ОТГ

У середу, 16 червня, команда U-17 Спортивного клубу «Чайка» зіграла перенесений матч 2 туру чемпіонату ОТГ. Наші юнаки гостювали у копилівського «Альтіса», який проводив домашню гру на полі СК «Софіївський» у Софіївській Борщагівці. Гра видалась цікавою, обидві команди намагалися здобути перемогу. Втім, господарі реалізували два моменти, на що підопічні Максима Головка відповіли одним голом.

Відзначимо, що у цьому матчі не взяли участь одразу кілька гравців основного складу нашої команди. За різними обставинами були відсутні Микита Тіняков, Данило Калиновський, Богдан Романов, Андрій Боровський і Олександр Скворцов. Також слід сказати, що чудову гру провів наш воротар Нікіта Шпаченко (на фото). Завдяки його блискучим діям «Альтіс» забив лише два голи у цьому матчі. Були шанси забити більше і у наших гравців. Зокрема, мали чудові нагоди Олександр Олешко і Сергій Печений.

Наступну гру у чемпіонаті ОТГ підопічні Максима Головка зіграють у неділю, 20 червня. У Шпитьках нашу команду прийматиме місцевий «Джуніорс».

Прес-служба СК «Чайка»