CК «Чайка» – «Нива» (Вінниця). Анонс

Найближчої суботи відбудеться черговий принциповий поєдинок між Спортивним клубом «Чайка» і вінницькою «Нивою». Найцікавіші факти напередодні гри – у цьому матеріалі

–  В рамках Другої ліги України команди зіграють між собою восьмий матч. У попередніх семи баланс зустрічей наступний: 3 перемоги нашої команди, 3 перемоги «Ниви» і одна нічия. Голи: 10:11 – на користь нашого суперника.

– На власному полі СК «Чайка» приймав «Ниву» 4 рази. У цих матчах борщагівцями здобуто 3 перемоги і одна гра закінчилася нічиєю. Отже, вдома наша команда ще ніколи не поступалася вінничанам. Баланс м’ячів: 9:5 – на користь СК «Чайка».

– У матчах, де господарями виступали борщагівці, завжди забивали обидві команди. Причому СК «Чайка» вдома забиває «Ниві» не менше двох м’ячів за гру. Чи продовжать цю традицію підопічні Владислава Савчука цього разу?

– До речі, Владислав Савчук стане четвертим головним тренером, який виведе нашу команду у домашніх матчах проти «Ниви». До цього борщагівцями у зустрічах з вінничанами в Макарові керували: В’ячеслав Богодєлов (1 гра), Тарас Ільницький (2 гри), Олександр Протченко (1 гра).

– У минулому чемпіонаті команди обмінялися домашніми перемогами з однаковим рахунком 3:1. В домашній грі за борщагівців відзначилися: Андрій Бартошук, Олександр Ярмак і Володимир Тименко.

– У складі СК «Чайка» найкращим бомбардиром в матчах проти «Ниви» є Володимир Тименко (на фото зліва). На рахунку нападника борщагівців 4 влучні постріли. Якщо Володя забивав «Ниві», наша команда завжди перемагала суперника.

Чергова гра Спортивного клубу «Чайка» і вінницької «Ниви» відбудеться у суботу, 7 серпня, в рамках 3-го туру сезону 2021/2022 Другої ліги України. Матч прийматиме Центральний стадіон ім. М.Бруквенка у Макарові (Київська область). Початок зустрічі – 17:00.

До принципового двобою команди підходять з наступними показниками:

СК «Чайка» – 11 місце, у двох турах – одне очко: домашня нічия з «Буковиною» (0:0) і виїзна поразка від галицьких «Карпат» (0:1)

«Нива» (Вінниця) – 8 місце, у двох турах – три очки: виїзна поразка від «Епіцентра» (0:1) і домашня перемога над «Любомиром» (3:1)

Прес-служба СК «Чайка»