Є перша перемога в сезоні!

В рамках 5 туру Другої ліги ПФЛ Спортивний клуб «Чайка» переміг «Епіцентр» з Дунаївців

Коментар до цього матчу публікуємо від наших колег зі sportarena.com

«Команда господарів дуже прагнула виграти – врешті-решт, перемог у оновленого штабу під керівництвом Савчука ще не було. Проте суперник приїжджав досить серйозний – Епіцентр під керівництвом Надуди, попри не надто результативний старт, також вважається одним із претендентів на вищі місця.
Гра підтвердила такі роздуми – протистояння виявилося запеклим. Один тільки молодий Василенко (із кількох гравців Оболоні, які набувають ігрової практики в Чайці) міг двічі забивати в першому таймі, але ще один недавній «пивовар» Тюрін витягнув обидва м’ячі. По кілька разів вступали в гру обидва воротарі, проте перший тайм виявився безгольовим.

А от на самому початку другого тайму швидкий перехід від оборони до атаки приніс успіх Чайки. Відбившись після наступу дунаєвчан, господарі винесли м’яч у поле, там зіграв на підбиранні Соловйов і підключив на правому фланзі Лигу. Олег промчав через свій фланг до кута штрафного майданчика і ніби робив пас на Тименка, який мчав паралельним курсом. Володимир котився у підкаті і захисник теж, а тут ще й трохи вийшов з воріт воротар, і м’яч юркнув між ними всіма і покотився у дальній кут – 1:0.
Надалі, на жаль, автор голу зазнав травми – як раніше лівий захисник Мосіюк. Тренерський штаб Чайки творчо вийшов із цієї ситуації: форварда Василенка перевели на місце правого захисника («Безсонова» він виконував ще в Оболоні-2), а правий оборонець Бартошук дограв зліва. Лигу ж замінив Аракелян. Набравши 5 очок, Чайка зрівнялася з Дніпром на 10-11 місцях. Епіцентр із 6 очками розділяє 8-9 позиції».

Чайка (Петропавлівська Борщагівка) – Епіцентр (Дунаївці) – 1:0 (0:0)
Гол: Лига, 46
Чайка: Іванов, Бартошук (к), Малишкін, Потопальський, Мосіюк (Тименко, 46), Соловйов, Довгий, Лига (Аракелян, 66), Нівалдо (Сичевський, 63), Русьян (Кузнєцов, 84), Василенко. Запасні: Злотар, Лазарець, Міхєєв, Клименко, Мнишенко, Шакун. Головний тренер: Владислав Савчук.
Епіцентр: Тюрін, Жмуйда, Сениця, Захарченко, Ничипоренко (Раца, 66), Кіцак, Буй (Кривобедрий, 84), Беженар, Немтінов (Пліс, 66), Барбоса (Р.Кузів, 66), Івашко (к), (Якубов, 46). Запасні: Чернобай, В.Кузів, Павлюк, Морозов. Головний тренер: Олег Надуда.
17:00; 23.08.2021. Макарів. Стадіон ім. М.Бруквенка. 200 глядачів; поле 3; +25С
Суддя: Райда Михайло (Закарпатська обл.)
Попередження: Лига, 36, Нівалдо, 44, Довгий, 52, Бартошук, 82, Кіцак, 85