Браво, Іване! Браво, «Чайка»!

За рахунок хет-трику Івана Лазарця наша молодіжна команда переграла сьогодні копиловський «Альтіс»

У неділю, 29 серпня, команда Максима Головка зіграла другий матч у Першій лізі чемпіонату Києво-Святошинського району. На «Козак-Арені» борщагівці приймали «Альтіс» з села Копилів. Наша молодь здобула впевнену перемогу, а всі голи у матчі забив 17-річний нападник Іван Лазарець.

Гру борщагівці почали у такому складі: Сидорчук, Кочубинський, Козаченко, Тіняков, Боблак, Мельник, Петрусь, Мнишенко, Кірносов, Клименко, Лазарець.

На початку матчу спостерігалася рівна боротьба на полі. «Альтіс», як і подопічні Головка, також атакував небезпечно і мав навіть нагоди відкрити рахунок. Але першою забила наша команда – Клименко вдало пройшов правим флангом і прострілив у штрафну гостей на Лазарця. Іван розвернувся навколо захисника і ударом з лівої прошив голкіпера копиловців – 1:0. Згодом «Альтіс» мав чудовий шанс зрівняти рахунок, але боршагівців врятувала стійка воріт. Ще за кілька хвилин гості помилилися у захисті, в результаті чого Лазарець самотужки втік на ворота і відправив м’яч у дальній кут – 2:0.

Під кінець тайму Іван забив втретє. Відмінним фінтом він обіграв захисника «Альтіса» і влучив у дев’ятку – 3:0. З таким рахунком закінчився перший тайм і розпочався дощ. Ледве команди зайшли у роздягальню, як над «Козак-Ареною» вибухнула справжня злива. Арбітру матчу Олександру Піхуру навіть довелося пізніше розпочати другий тайм.

До речі, пройшов він без голів. Грати у футбол після дощу було важко. Гравці більше думали про те, як не отримати травму. На двох команди створили кілька гольових нагод, але забити нікому не вдалося. У підсумку маємо гарну перемогу з рахунком 3:0.

У перерві в складі нашої команди відбулись три заміни: замість Боблака, Мельника і Петруся на поле вийшли Олешко, Калмиков і Кратов. Також три заміни були проведені протягом другого тайму: замість Клименка, Кочубинського і Лазарця на поле вийшли Д’яченко, Карасевич і Пивовар.

Наступну гру у Першій лізі КСРФФ молодіжна команда СК «Чайка» проведе за тиждень. Суперником борщагівців буде команда «Стара Боярка». Про день, місце і час матчу ми повідомимо додатково

Прес-служба СК «Чайка»