Дмитро Іванов: «Треба грати до кінця, за будь-якого рахунку»

Минулої неділі СК «Чайка» зазнав болючої поразки від черкаського ЛНЗ. Прокоментувати цю гру ми попросили одного із найдосвідчених футболістів нашої команди, воротаря Дмитра Іванова:

– Дмитре, що сталося з нашою командою у проміжок між 50 та 60 хвилинами матчу, коли суперник забив тричі? Адже здавалося, що у першому таймі, який, до речі, закінчився з рахунком 0:0, ми справлялися з атаками черкащан.

– Є такий футбольний термін – «команда посипалася». Саме це і сталося з нами після першого пропущеного м’яча. Але також засмучує той факт, що у цьому епізоді недопрацювали – і нас одразу покарали. З такими командами як ЛНЗ не можна розслаблятися ні на секунду.

– Такі поразки завжди залишають масу неприємних емоцій. Чи можна вилучити щось корисне з цього матчу?

– Так, з поразок теж можна багато чого витягти. Обовязково треба зробити належні висновки з цього матчу. Якщо хтось цього не зробить, рухатися далі буде важко.

– До наступної гри у чемпіонаті не так вже багато часу. Яку пораду можеш дати нашим молодим гравцям, щоб вони якомога швидше забули усі неприємності від недільної гри і підійшли з нормальним настроєм до «Мункача»?

– Забути негатив допоможе лише старанна праця на тренуваннях. Головна порада – завжди треба грати до кінця, за будь-якого рахунку. На жаль, у грі з ЛНЗ в нас цього не було.

– «Мункач» непогано стартував у чемпіонаті, але ця команда не така досвідчена як ЛНЗ. Що можна сказати про нашу наступну гру?

– Буде дуже важка гра. Команди з Західної України славляться своїм характером і непоступливістю. «Мункач» вище нас в турнірній таблиці і я не сумніваюся, що сюди закарпатці приїдуть за перемогою. 

 Прес-служба СК «Чайка»