Сорок друга секунда і гол-красень з п’ятдесяти метрів

Молодіжна команда Спортивного клубу «Чайка» здобула чергову перемогу у Першій лізі чемпіонату Києво-Святошинського регіону

У п’ятому турі команда Максима Головка впевнено переграла у борщагівському дербі «Софію» з Софіївської Борщагівки. Відзначимо, що суперник перед матчем мав певні труднощі зі складом. Гості вийшли на гру з польовим гравцем у воротах. Але цей факт не применшує того, що саме наша команда набрала три очки. Молоді гравці СК «Чайка» протягом усього матчу мали перевагу над суперником.

Рахунок було відкрито вже на 42 секунді. Ярослав Мнишенко отримав м’яч на лінії карного майданчику і невідпорно пробив у кут. А за сім хвилин Владислав Клименко збільшив перевагу нашої команди. Цілі досяг його постріл з 22 метрів. Протягом першого тайму наші хлопці втратили ще кілька реальних нагод збільшити рахунок, але перед перервою несподівано пропустили у відповідь.

На перших секундах другого тайму Ярослав Мнишенко зробив дубль. Лазарець розіграв мяч з центра поля і Мнишенко одразу пробив по воротах. Шкіряний пролетів біля 50 метрів і залетів за комірець голкіперу «Софії». Гол-красень!

А далі настала черга Івана Лазарця зробити дубль. В обох випадках нападник нашої команди реалізував виходи на ворота і забивав з близької відстані. Підсумок – 5:1, молодіжна команда Спортивного клубу «Чайка» одноосібно очолює турнірної таблиці Першої ліги чемпіонату Києво-Святошинського регіону.

Прес-служба «Чайка»