Поразка від ЦСКА, чирлідерши і фаєри

Молодіжна команда Спортивного клубу «Чайка» вперше поступилася у Вищій лізі чемпіонату Києво-Святошинського регіону

В суботу, 25 вересня, команда Максима Головка гостювала у Гостомелі, де свої домашні матчі проводить київський ЦСКА. Гра відбулась в рамках 6 туру Вищої ліги чемпіонату Києво-Святошинського регіону.

На жаль, борщагівці зазнали першої поразки у чемпіонаті і як результат – втратили лідерство у другому за силою дивізіоні. Сама гра проти ЦСКА була рівною. За рахунку 0:0 чудовий момент для взяття воріт мав Микола Петрусь, але не влучив у порожні ворота. Наприкінці першого тайму армійці забили зі штрафного. Відзначився Олексій Шульга. Він же подвоїв рахунок за ЦСКА на початку другого тайму. Далі кожна з команд намагалася забити ще. Спочатку господарі поля зробили рахунок 3:0, а після цього Іван Лазарець заробив пенальті і Федір Кочубинський забив єдиний гол нашої команди з 11-метрової позначки. Отже, поступаємось 1:3, але вся боротьба ще попереду.

У матчі з ЦСКА наша команда зіграла таким складом:

12.Сидорчук, 4.Калмиков, 15.Кочубинський, 6.Дяченко, 24.Тіняков (к), 89.Мнишенко, 7.Петрусь (77.Кратов, 46), 10.Мельник (36.Карасевич, 50), 27.Кірносов (3.Лазарець, 73), 8.Павленко, 17.Клименко (16.Хоусам, 73). Старший тренер – Максим Головко, тренер – Богдан Шетела

Два наступних матчі Вищої ліги чемпіонату Києво-Святошинського регіону підопічні Максима Головка зіграють вдома. Найближчими вихідними борщагівці прийматимуть команду «Баварія-2» зі Святопетрівського. А ще за тиждень зіграємо проти головного конкурента Ліги – команди «Колос» з Музичів.

Фото з матчу – на офіційній сторінці клубу у фейсбук

Прес-служба СК «Чайка»