Когут вперше завітає до Макарова

Матч 14-го туру чемпіонату Другої ліги України між Спортивним клубом «Чайка» і львівськими «Карпатами» судитиме арбітр з Тернополя

Комітет арбітрів УАФ призначив на суботню гру нашої команди 31-річного Олега Когута (на фото). Наразі він є арбітром Першої ліги, але іноді працює і на матчах третього професійного дивізіону України.

Олег Когут – один з найдосвідченіших арбітрів у турнірах під егідою ПФЛ, який на професійному рівні має вже 13 років суддівського стажу. Відзначимо, що арбітр з Тернополя чотири рази працював на матчах за участю «Чайки». Вперше та вдруге побачення відбулось у сезоні 2018/2019, коли «жовто-сині» у гостях грали проти «Калушу» та «Минаю». У першому випадку наша команда поступилася (0:1), а у другому – перемогла (2:1). Третій раз Когут судив борщагівців у Вінниці у сезоні 2019/2020. Тоді Спортивний клуб «Чайка» програв місцевій «Ниві» з рахунком 0:2. Останнього разу рефері з Тернополя працював на матчі за участю нашої команди у липні поточного року, коли борщагівці поступилися в Івано-Франківську галицьким «Карпатам» (0:1). Як бачимо, усі попередні матчі з Когутом були для СК «Чайка» виїзними. Отже, рефері вперше приїде до Макарова.

Допомагатимуть головному рефері будуть наступні офіційні особи:

Асистенти – Андрій Лікаренко (Чернігів); Олександр Матяш (Полтава)

Четвертий арбітр – Владислав Грицай (Київська обл)

Спостерігач арбітражу – Віктор Антимійчук (Чернівці)

Прес-служба СК «Чайка»