ФК «Вишневе» – СК «Чайка» U-19. Анонс

Завтра Молодіжна команда Спортивного клубу «Чайка» зіграє, напевно, найголовніший для себе матч цієї осені

У неділю, 17 вересня, у Вишневому на стадіоні «Центральний» відбудеться центральна гра 9 туру у Першій лізі чемпіонату Києво-Святошинського регіону. Господарі поля ФК «Вишневе» (на фото) прийматиме команду U-19 СК «Чайка». Між собою зустрінуться перша і друга команди дивізіону. Підопічні Максима Головка на три очки випереджають свого суперника і результат цього матчу грає головну роль у визначенні чемпіона Першої ліги.

Отже, напередодні матчу Молодіжна команда СК «Чайка» лідирує у турнірній таблиці, маючи 21 очко. У ФК «Вишневе» в активі 18 пунктів. Це означає, що за певних обставин нашу команду влаштує нічия. Супернику же треба вигравати у будь-якому випадку.

ФК «Вишневе» розпочинав свій футбольний шлях під назвою «Вишня». Але у 2007 році клуб отримав свою сучасну назву. Від самого початку команда переважно складається з місцевих футболістів. Протягом багатьох років городяни є міцними середняками колишнього Києво-Святошинського району. У своєму регіоні ФК «Вишневе» має найбільшу дитячо-юнацьку школу.

В турнірі Першої ліги чемпіонату Києво-Святошинського регіону ФК «Вишневе» від самого початку розглядався серед головних претендентів на медалі. Команда Володимира Шумунова має сбалансований склад і здатна на рівних грати з найкращими аматорськими колективами району. Протягом турнірного шляху ФК «Вишневе» зазнав дві поразки – у гостях від «Колоса» з Музичів (2:3) і вдома від боярського «Віннера» (1:4). В інших матчах городяни здобували перемоги. Три дня тому ФК «Вишневе» розгромив команду «Баварія-2» з рахунком 6:2.

Нагадаємо, що наша команда у турнірі Першої ліги зазнала лише однієї поразки, програвши київському ЦСКА (1:3). Борщагівці є найрезультативнішою командою дивізіону: на рахунку підопічних Максима Головка – 30 м’ячів.