Поступаємося за результатом, але не за грою

Друге коло у чемпіонаті України серед команд Другої ліги Спортивний клуб «Чайка» розпочав з прикрої поразки від «Буковини»

Напередодні поїздки до Чернівців багато що складалося проти борщагівців. За дві доби до матчу з’ясувалося, що в лазарет команди за різних причин потрапило одразу 6 футболістів (Бартошук, Мосіюк, Соловйов, Сичевський, Лазарець і Клименко). Лига відновлюватиметься ще до січня, а Русьян пропускав гру через дискваліфікацію. Відтак у Дениса Хомутова було в обоймі всього 15 гравців, два з яких – воротарі.

До того ж сама подорож на Буковину виявилася складною. Автобус з командою пробирався на південь країни через такі ділянки дороги, де йшов ремонт. Отже, загальна тривалість поїздки склала 11 годин. До Чернівців борщагівці прибули фактично вночі. А там на нашу команду чекали вкрай пізна вечеря і готель, в якому поки що відсутнє опалення.

І за таких умов тренерському штабу вдалося досить непогано налаштувати команду на бій. Окрім одного епізоду, «Буковина» нічого не створила біля наших воріт. На жаль, саме з цього єдиного моменту господарі поля і забили вирішальний гол. Борщагівцям не вистачило холоднокровності у завершальній стадії атак. Були моменти у Нівалдо, Тименка, Потопальського і Коваленка. На гол, мабуть, наша команда точно награла. Але забити його так і не змогла. Поступаємось «Буковині» за результатом, а не за грою. З приходом Дениса Хомутова створюється (і це процес не одного місяця) фактично нова команда. Треба трохи почекати…

«Буковина» – СК «Чайка» – 1:0 (0:0)

Гол: Сивка (59)

«Буковина»: Пономаренко, Гакман (К), Николишин, Логінов, Сивка, Орловський, Елла (Дмитрієв, 90), Столяр (Почернін, 76), Дуруеке (Орнат, 59), Палагнюк, Салбак.
Запасні: Фіяло, Рябий А., Рябий Д., Почернін, Мануіла, Клочан, Лук’янченко, Беслюбняк.
Тренер: Юрій Кисилиця
СК «Чайка»: Злотар, Малишкін, Музиченко, Довгий, Тименко, Погранічний, Нівалдо, Василенко (Коваленко, 68), Цебро, Шакун (Мнишенко, 76), Потопальський.
Запасні: Міхєєв, Кочубинський
Головний тренер: Денис Хомутов
Попередження: Волинець (62), Сивка (83), Елла (88), Гакман (90+2) – Шакун (37), Музиченко (45+1), Малишкін (59), Коваленко (85)