Нічия, як перемога!

В 19 турі Другої ліги України Спортивний клуб «Чайка» зміг зіграти внічию (0:0) з одним із лідерів чемпіонату – київським «Лівим берегом»

Нашій команді сьогодні довелося боротися на полі, на жаль, не тільки з гравцями команди суперника. Але головне, що ми встояли і заробили одне очко цілком заслужено!

«Лівий берег» є одним з лідерів групи А, кияни приїхали до Макарова за трьома очками, але залікові пункти були потрібні і нашій команді. Зі зрозумілих причин Денис Хомутов обрав на матч оборонну тактику, адже грати в атакуючий футбол з таким суперником – смерті подібно. Так, з одного боку борщагівці віддали ініціативу фавориту зустрічі, але з іншого – відігравши у захисті майже на відмінно, наша команда не дала «Лівому берегу» майже нічого зробити в атаці. По суті, у гостей були два моменти у другому таймі, в одному з яких м’яч потрапив у стійку. А створити більшого команді Анатолія Бузніка не вдалося. Щодо нашої команди, то кілька шансів забити у підопічних Дениса Хомутова також було. Але Тимуру Погранічному не вдався удар зльоту, а на класний удар головою від Андрія Бартошука відмінно зреагував воротар киян.

Безперечно, ця нічия дорого коштує для нашої команди. Особливо в тих умовах, коли довелося грати начебто вдома, але у меншості. Особливої відзнаки заслуговує наш воротар Кирило Злотар, який потягнув пенальті від Андрія Запорожана. Хоча відокремлювати одного гравця теж не варто – браво, командо!