Новорічне привітання Дениса Хомутова

Головний тренер першої команди Спортивного клубу «Чайка» вітає з Новим Роком та Різдвом Христовим!

Шановні прихильники футболу, вболівальники нашого клубу!

Футбол є невід’ємною частиною Вашого життя, а наша команда – у Вашому серці. Рік, який закінчиться у найближчий час, на жаль, вийшов не зовсім вдалим для Спортивного клубу «Чайка». Знаю, що Вам бракувало позитивних емоцій після ігор нашої команди. І я, як головний тренер, а також керівництво клубу, поділяємо з вами ці відчуття.

Втім, ми не збираємося опускати руки і маємо велике бажання змінити результати нашої команди на краще через плідну роботу на футбольному полі. Вже зараз залишаємо невдачі 2021 року позаду і концентруємось на головній меті року наступного – гідні гра і результати нашої команди у Другій лізі України. Можу запевнити, що наш тренерський штаб зробить для цього усе можливе.

Але життя – це не тільки футбол. Тому бажаю, щоб в Новому році збулося все те, що ви побажали собі. Всі цілі були досягнуті, а плани перевиконані. Все погане і неприємне залишилося в році, що минає. Бажаю в Новому році відчути нові емоції, дізнатися і побачити багато нового, зустріти нових людей, щоб Новий рік приніс в кожен будинок багато посмішок, багато сміху, виконання всіх бажань, матеріального достатку і стабільності скрізь і в усьому!

З Новим Роком та Різдвом Христовим!

З повагою, головний тренер СК «Чайка» Денис Хомутов