Дякуємо за співпрацю

Під час зимового міжсезоння ще четверо гравців залишили склад головної команди Спортивного клубу «Чайка»

За згодою сторін борщагівці припинили співпрацю із (зліва направо) захисником Максимом Потопальським, півзахисниками Дмитрієм Сичевським та Андрієм Соловйовим, а також з нападником Станіславом Василенком.

У Другій лізі України Максим Потопальський дебютував у футболці нашого клубу 14 серпня 2021 року у виїзній грі проти київського «Лівого берега» (0:4). Загалом за СК «Чайка» у третьому дивізіоні країни захисник відіграв 15 матчів.

Дмитрій Сичевський дебютував у складі борщагівців 25 липня 2021 року у домашньому поєдинку проти «Буковини» (0:0). Загальна кількість матчів півзахисника за нашу команду складає позначку 13. Також на рахунку Дмитрія 2 голи.

У Другій лізі України Андрій Соловйов дебютував у футболці нашого клубу також 25 липня 2021 року у домашній грі проти чернівецької «Буковини» (0:0). Загалом за СК «Чайка» у третьому дивізіоні країни півзахисник відіграв 13 матчів і забив 1 гол.

Станіслав Василенко дебютував у складі борщагівців 25 липня 2021 року у домашньому поєдинку проти «Буковини» (0:0). Загальна кількість матчів нападника за нашу команду складає позначку 18. Також на рахунку Станіслава 1 гол.

Керівництво і тренерський штаб Спортивного клубу «Чайка» дякує гравцям за співпрацю і бажає успіхів у подальшій футбольній кар’єрі