Суперників дізнаємось у середу

Як вже повідомляв наш сайт, цього тижня головна команда Спортивного клубу «Чайка» візьме старт у Меморіалі Олега Макарова

Турнір розпочнеться найближчими вихідними – у суботу та неділю (22 та 23 січня) відбудуться матчі 1 та 2 турів. А склад груп та календар ігор стануть відомі вже у середу, 19 січня, коли в офісі Київського обєднання асоціацій футболу (КОАФ) відбудеться нарада представників команд, які зголосилися до виступів на Меморіалі Олега Макарова. Саме після неї організатори повідомлять про склад учасників і визначаться з офіційним календарем традиційних змагань.

Відзначимо, що нинішній зимовий турнір на Київщині стане вже 27-м за рахунком і пройде за звичною схемою (два ігрові дні – день відпочинку – два ігрові дні – день відпочинку і т.д.). Вже відомо, що окрім нашої команди участь в Меморіалі Олега Макарова підтвердили наступні команди: «Лівий берег» (Київ), «Рубікон» (Київ), АФСК «Київ», «Нива» (Бузова), «Джуніорс» (Шпитьки), «Дружба» (Мирівка), «Локомотив» (Київ), «Полісся» (Ставки), «Олімпія» (Савинці).

До речі, напередодні старту в турнірі підопічні Дениса Хомутова встигнуть провести одну контрольну гру. Вона відбудеться у середу, 19 січня.

Прес-служба СК «Чайка»