Вольова перемога над агентами

Меморіал Олега Макарова борщагівці розпочали з важкої перемоги над командою Вячеслава Богодєлова

У неділю, 23 січня, Спортивний клуб «Чайка» провів перший матч на традиційному зимовому турнірі – Меморіал Олега Макарова. Підопічні Дениса Хомутова зустрічалися зі збірною вільних агентів, якою керує екс-наставник нашої команди. На важкому, слизькому від льоду полі точилася справжня чоловіча боротьба, в якій вольову перемогу здобули борщагівці.

Перший тайм пройшов за переваги нашої команди, але за рахунком залишився за нашим суперником. Наприкінці перших 45 хвилин гри Клименко зробив простріл на ближню стійку і Дмитро Козьбан у дотик переправив м’яч у сітку – 0:1.

Майже одразу після перерви борщагівцям вдалося відігратися. Спочатку Дмитро Міхєєв потягнув потужний постріл від Дмитра Грищенка, після чого Дмитро Пуди вдало зіграв на добиванні – 1:1.

Далі Спортивний клуб «Чайка» мав суттєву територіальну перевагу і ще двічі вразив ворота суперника. Спочатку Нівалдо і Лига організували стрімку атаку лівим флангом і Олег ударом з близької відстані вивів нашу команду вперед. А пізніше борщагівці заробили пенальті, який чітко виконав наш капітан Андрій Бартошук – 3:1.

Кінцівку зустрічі провела збірна вільних агентів. Після розіграшу кутового нашому супернику вдалося скоротити рахунок – Мирослав Мазур головою поцілив м’яч у ворота. Але нашій команді вдалося зберегти перемогу – 3:2.

Наступний матч на Меморіалі Олега Макарова Спортивний клуб «Чайка» зіграє у вівторок, 25 січня. Суперником нашої команди буде «Полісся» (Ставки).

Прес-служба СК «Чайка»