СК «Чайка» – «Полісся» (Ставки). Анонс матчу

Свій другий матч на зимовому турнірі Меморіал Олега Макарова Спортивний клуб «Чайка» зіграє проти команди «Полісся» з села Ставки Житомирської області

У вівторок, 25 січня, команді Дениса Хомутова буде протистояти чинний чемпіон Житомирської області. Починаючи з 2017 року «Полісся» є одною з провідних аматорських команд Житомирщини. Достатньо сказати, що поліщуки двічі ставали переможцем області (2018 і 2021), та двічі – володарями Суперкубку Житомирщини (2018, 2019). Одного разу «Полісся» здобуло перемогу у Кубку області (2017) і ще тричі – було призером чемпіонату Житомирщини.

Останні пять років клуб активно розвивається і ставить перед собою нові завдання. Наприклад, у поточному році «Полісся» буде виступати у Вищій лізі Київщини футбольної. А у грудні минулого року клуб очолив відомий у минулому гравец, а також авторитетний тренер – Сергій Ковалець.

На Меморіалі Олега Макарова наш суперник провів вже два матчі. У першому поединку «Полісся» розгромило СК «Софія», який є господарем спортивного клубу «Софіївський». Рахунок матчу – 3:0. У неділю, 23 січня, команда Сергія Ковальца поступилася «Дружбі» з Мирівки – 0:2.

Зустріч нашої команди з «Поліссям» відбудеться у вівторок, 25 січня, об 11:30 на стадіоні СКК «Софіївський»