Не втримали перемогу, врятували нічию

У поєдинку проти «Полісся» з села Ставки наша команда мала гарні шанси на перемогу, але у підсумку ледь не програла

Свій другий матч на Меморіалі Олега Макарова Спортивний клуб «Чайка» зіграв з представником Житомирщини. Команда «Полісся» з села Ставки у цьому сезоні планує виступати у чемпіонаті Київщини, а поки що награє склад на престижних зимових турнірах. Напередоні очної зустрічі СК «Чайка» і «Полісся» мали по три очки, але житомиряни мали на гру більше.

У першому таймі голів не було, але перевагою володіли борщагівці і повинні були кілька разів вразити ворота суперника. Те, що не вдалося зробити до перерви, підопічні Дениса Хомутова втілили у життя у таймі другому. Вже на 50-й хвилині за рахунок індивідуальних дій Семпсон Сміт вивів нашу команду вперед.

Протягом наступних 15-20 хвилин Спортивний клуб «Чайка» мав забивати ще. Натомість, у середині тайму «Полісся» перехопило ініціативу і змарнувало 2-3 реальні нагоди зрівняти рахунок. Та все ж на 86-й хвилині Сосо Двалі зміг ударом головою з близької відстані відновити паритет у матчі. Більше того, за дві хвилини наш суперник отримав право на пробиття пенальті, але голкіпер борщагівців Кирило Злотар зберіг для нашої команди нічию, потягнувши удар з позначки від Олександра Левенця.

Ця нічия залишає шанси обом командам на боротьбу за путівку в чвертьфінал турніру. А вже завтра, 26 січня, підопічні Дениса Хомутова зіграють черговий матч на Меморіалі Олега Макарова. Суперником нашої команди буде СК «Софія» з Софіївської Борщагівки. Початок матчу об 11:30

Прес-служба СК «Чайка»