З «Дружбою» визначимо переможця групи

У пятницю, 28 січня, на Меморіалі Олега Макарова відбудуться заключні матчі групового етапу, за підсумками якого визначаться усі чвертьфінальні пари

В рамках 5 туру традиційного зимового турніру на Київщині Спортивний клуб «Чайка» зіграє з мирівською «Дружбою», яка у минулому сезоні стала бронзовим призером чемпіонату Київщини. Наразі підопічні Дениса Хомутова випереджають майбутнього суперника  на одне очко у турнірній таблиці групи Б. Це означає, що для перемоги у нашому сікстеті борщагівцям вистачить нічиєї.

Нагадаємо, що у попередніх матчах групи «Дружба» поступилася збірній вільних агентів з рахунком 1:0, а також здобула перемоги над «Поліссям» зі Ставків (2:0) і СК «Софія» (5:1).

Цікавим є і той факт, що одним з лідерів у складі команди з Мирівки є старший тренер Молодіжної команди Спортивного клубу «Чайка» Максим Головко.

Гра відбудеться у п’ятницю, 28 січня, на стадіоні СКК «Софіївський». Початок матчу – 11:30. На офіційній сторінці клубу у фейсбуці буде посилання на онлайн-трансляцію цього цікавого поединку