Зранку та серед дня

У неділю, 6 лютого, вболіваємо за наші юнацькі команди на стадіоні «Темп» в Святошинському районі столиці

Команди U-16 та U-14 Спортивного клубу «Чайка» продовжують брати участь у Відкритому зимовому чемпіонаті Святошинського району пам’яті В.О.Мазепи, який проводить громадська організація ЦСПК «Спорт для всіх». Найближчої неділі гратимуться матчі 7 туру.

Нагадаємо, що тиждень тому у «GOLDEN Лізі» наша команда (U-16) зустрічалася з командою ДЮСШ-26 U-15. Підопічні Едуарда Єропкіна здобули впевнену перемогу з рахунком 2:0. Вишгородський «Діназ» свій матч не грав через велику кількість хворих гравців, отже на цей час у турнірі лідирує сама наша команда, випереджаючи «Діназ» на три очки та маючи на гру більше. Найближчої неділі підопічні Едуарда Єропкіна зіграє проти господарів поля – команди «Темп-Святошин». Наш майбутній суперник поки що замикає турнірну таблицю з двома очками. Початок гри о 8:50.

Що стосується команди U-14 (тренер – Євген Радченко), то на минулому тижні вона зазнала другої поразки у «SILVER Лізі». Борщагівці знову поступилися лідеру змагань – команді ДЮСШ-26 U-14 з рахунком 0:1. Найближчої неділі підопічні Євгена Радченка зіграють юнаків з команди ДЮСШ-26/2 (07). Наш майбутній суперник також бореться за місця у призерах, отже очікується дуже цікава гра. Початок матчу о 14:40.