КМ. «Епіцентр» (Дунаївці) – СК «Чайка» – 2:1

Сьогодні у столиці України Спортивний клуб «Чайка» провів контрольний матч з дунаєвецьким «Епіцентром»

У суботу, 19 лютого, підопічні Дениса Хомутова зіграли спаринг з одним із лідерів Другої ліги України – дунаєвецьким «Епіцентром». Наша команда поступилася з рахунком 1:2, але за грою виглядала не гірше за суперника.

Стартовий склад борщагівців: Коломієць, Музиченко, Шакун, Бартошук (к), Козлов, Янковський, Угоала, Нівалдо, Грищенко, Пуди, Сміт.

Протягом другого тайму на заміну виходили: Лазарець, Злотар та ще 3 гравці, які перебувають на перегляді. На жаль, поки що травмовані Цебро, Лига та Мнишенко

Що стосується перебігу подій у матчі, перший тайм пройшов у рівній боротьбі. У борщагівців було кілька непоганіх ударів, але воротар «Епіцентра» зіграв надійно. Натомість наприкінці перших 45 хвилин дунаєвчани провели стрімку атаку з прострілом у карний майданчик нашої команди і Дмитро Шакун помилково зрізав мяч у власні ворота.

Проте на початку другого тайму борщагівцям вдалося зрівняти рахунок. Андрій Бартошук зробив навіс справа на дальню стійку і Дмитро Пуди у дотик вразив ворота «Епіцентра». Ще деяки час гра була рівною, після чого тренерський штаб нашої команди зробив п’ять замін. Гравці, які перебувають на перегляді, не зовсім вдало увійшли у гру, тому дунаєвчани мали певну перевагу наприкінці матчу. Хвилин за п’ять до фінального свистку «Епіцентр» вдало розіграв кутовий і забив переможний гол.

Наступну контрольну гру Спортивний клуб «Чайка» зіграє у суботу, 26 лютого. Суперником нашої команди буде «Штурм» з Іванкова.